Doktora Programı öğrencilerinin bu dönem ders kaydı ( 09-13 Eylül 2019) haftasında dikkat etmesi gereken hususlar aşağıda belirtilmiştir.

1- Bu dönem Doktora Yeterliliik sınavına girmek isteyen 3., 4. ve 5. dönem öğrencilerin toplamda 21 kredi ders ve Seminer dersini başarıyla verdikten sonra dönem sonunda Doktora Yeterlilik sınavına girebilirler. Bu yüzden ders kaydında eksik dersler varsa seçilmesi gerekmektedir. Ayrıca ilgili öğrencilerin Doktora Yeterliliğe Hazırlık Çalışması dersini de seçmesi gerekmektedir.

2- Doktora Yeterliliğini 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar döneminde geçen öğrencilerin bu dönem ders kaydında Tez Önerisi Dersi, Tez İzleme Raporu, Doktora Tezi ve Uzmanlık Alan derslerini seçmeleri gerekmektedir.

3- Doktora Yeterliliğini daha önceki dönemlerde geçip Tez Önerisi vermiş olan öğrencilerin Tez Önerisi Dersini seçmeyip diğer dersleri (Tez İzleme Raporu, Doktora Tezi, Uzmanlık Alan) almaları gereklidir.