Yükseköğretim Kurulu’nun COVID-19 salgını ile mücadele kapsamında aldığı kararla Türkiye genelindeki tüm üniversite öğrencilerinin sınavlarının uzaktan eğitim imkanları kullanılarak yapılması konusunda Gümüşhane Üniversitesi olarak tüm dijital alt yapımızı ve kütüphanemizi tüm üniversite öğrencilerinin kullanımına sunuyoruz.

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ’NDEN TÜM ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE DİJİTAL DESTEK

Gümüşhane üniversitesinin merkez kampüs ve ilçelerindeki yerleşkelerinde bulunan bilgisayar, internet ve kütüphane olanakları, Gümüşhane sınırları içerisinde ikamet eden internet alt yapısı ve teknik imkanı olmayan tüm üniversite öğrencilerinin COVID-19 salgını ile mücadele kapsamında yapılacak bahar dönemi uzaktan eğitim sınavlarına sorunsuz bir şekilde katılabilmeleri için Sağlık Bakanlığı’nın belirttiği tedbirlere uyulmak şartı ile kullanımına açılmıştır.

Haziran ve Temmuz aylarında gerçekleştirilecek tüm sınavlara girecek üniversite öğrencileri 9:00 – 17:00 saatleri arasında üniversitemiz yerleşkelerindeki dijital imkanlardan ve kütüphanemizden yararlanmak için sınavlarından bir gün önce ilgili birim ile iletişime geçip randevu almaları gerekmektedir.

Gümüşhane Üniversitesi olarak tüm üniversite öğrencilerine bu süreçte destek olmaya devam ediyor, başarılar ve sağlıklı günler diliyorum.

Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek